La crash å’ skål

1986-87 Tibble Teater Täby
Texter: Ellisabet Isaksson, Christer Johansson, Jan Simonsson, Nicke Wagemyr m.fl.
Regi: Marianne Tedenstad
Koreografi: Graham Francis och Annie Laising.
Musikalisk ledare: Hans Kjärby
Den tredje revyn blev den första egna Apollorevyproduktionen. Mia Ståhl anställdes på heltid och jobbade inte enbart med revyerna utan med alla uppsättningarna på teatern. Mia är en multibegåvning inom flera konstnärliga genrer och blev oumbärlig för oss. Hon stannade i tolv år. Annica Smedius som hade kommit in i andra revyn och visat sig vara en stor komedienne med en maffig sångröst tog över stafettpinnen som primadonna. Revyensemblen utökades även med Jan Simonsson som både skrev texter, var saxofonist och komiker. Jan arbetade med oss i flera år, även i barnteatersammanhang. Tillsammans med ännu fler stora skådespelare, stor kör, stor balett och stor orkester gjorde vi storslagen revy. På Tibble Teater som har sexhundra platser + 50 extrastolar fick vi sätta upp röd lykta flera kvällar. Detta år införde vi dubbla föreställningar på nyårsafton och vi startade en ny tradition med att bjuda hela publiken på champagne vid tolvslaget. För andra året hade vi en hemlig gästartist på nyårsafton. Detta år var det Bosse Parnevik.