Take Off Täby

Take Off Täby

1987-88 Tibble Teater Täby
Texter: Christer Johansson, Jan Simonson, Nicke Wagemyr m.fl.
Regi: Marianne Tedenstad
Koreografi: Graham Francis och Annie Laising.
Musikalisk ledare: Jan Simonsson
Det här året hade vi ungefär samma ensemble som året innan fast vi hade bytt ut vår stora kör mot en utsökt doakör på tre personer. ”Storslaget – helt i klass med internationella shower i Paris och Las Vegas” skrev Hanna Hansson i Svenska Dagbladet. Nevil Cameron äntrade scenen som primör. Hans omfångsrika sångröst fick publiken att nästan tappa andan. Elsie Nyman som var en av dem som hade varit med bakom kulisserna sedan första revyn och arbetat med mask, dekor, kostym, rekvisita och allt annat tänkbart som måste utföras på en teater, anställdes på heltid och har sedan dess varit oumbärlig i Apollo Teaterns produktioner. Joe Labero var hemlig gästartist på nyårsafton.