Apollo 13 - Täby You Have a Problem

Apollo 13 – Täby You Have a Problem

1996-97 Apollo Teatern Täby Centrum
Texter: Christer Johansson, Jan Simonsson, Nicke Wagemyr m.fl
Regi: Marianne Tedenstad
Koreografi: Susanne Berglund-Krantz
Musikalisk ledare: Patrik
Apollo 13 tyckte vi var ett passande namn på vår trettonde nyårsrevy, eftersom filmen med samma namn just hade kommit ut och vi hade kommit till en punkt där vi inte längre hade ekonomisk möjlighet att behålla vår fasta scen i Täby Centrum. Den var helt enkelt för liten för revyn och trots att den var perfekt för den vanliga teatern fick vi inte ekonomin att gå runt. Apollo 13 blev i alla fall en värdig avslutning på verksamheten i egen lokal. Artisten Anna Ploby gjorde entré i apollosammanhang just i denna revy och hon visade sig vara en artist av en aldeles särskild kaliber som passar oss som hand i handske. Sedan dess har hon varit med i de flesta revyer vi har satt upp.