Hotelldiggaren

Hotelldiggaren

1997-98 Täby Park Hotel
Texter: Christer Johansson, Jan Simonsson, Nicke Wagemyr m.fl.
Regi: Marianne Tedenstad
Koreografi: Susanne Beglund-Krantz
Musikalisk ledare: Martin Östergren
Vi hade lagt ner vår fasta scen, men revyerna hade vi inte tänkt lägga ner. Vi skannade Täby för att hitta en lämplig revylokal och kom fram till att den stora konferenslokalen på Täby Park Hotel skulle passa oss. Den var välskött och stod tom under juletid och utnyttjades mycket sällan under januari och februari. Där satte vi upp revyn som fick namnet ”Hotelldiggaren”. Publiken hittade till Täby Park Hotel, vi överlevde och hotellet som hade lågsäsong redovisade en miljon över beräknad budget eftersom de fick sälja revypaket med revymeny. För ensemblen var det också lyxigt med fina hotellrum som loger. Scenen som inte var avsedd för teater var dock tungarbetad, det fanns inget utrymme bakom eller vid sidan om scenen, så rekvisita och dekor fick bäras i trappor mellan de olika numren.