Nu e' de' kul igen

Nu e’ de’ kul igen

1994-95 Apollo Teatern Täby Centrum
Texter: Christer Johansson, Jan Simonsson, Nicke Wagemyr m.fl.
Regi: Marianne Tedenstad
Koreografi: Susanne Berglund-Krantz
Revy nummer elva. Vi hade flyttat in i vår nya teater i Täby Centrum och bestämde oss för att minska ner revyensemblen och spela där. Detta år engagerade vi slow emotoin-dansaren Felix Lancelot och folk vallfärdade till vår lilla teater för att se revyn och honom. Vi trivdes bra med det mindre formatet, men var tvungna att spela många fler föreställningar än vi egentligen hade tid med, eftersom vi hade andra pjäser som skulle spelas i den egna lokalen. På nyårsafton hade vi tre föreställningar efter varandra och fick ändå klagomål för att vi inte kunde ta emot alla besökare som ville komma. Vi spelade revy även på vardagarna för att kompensera, men det var inte alls lika populärt. Att revy är ett riktigt helgnöje blev vi varse detta år.