Nicke Wagemyrs Revy/Inte bara Brost

Nicke Wagemyrs Revy/Inte bara Brost

2012 Hörsalen Biblioteket Täby/Grosshandlargården på Marholmen
Texter: Nicke Wagemyr, Anna Ploby, Jan Simonsson, Mia Ståhl Broborg, Povel Ramel, Barbro Hörberg, Johannes Brost, Christer Olin, Beppe Wolgers, Tage Danielsson, Karl Gerhard.
Regi: Marianne Tedenstad
Medverkande: Nicke Wagemyr, Johannes Brost, Anna Ploby, Simon Wagemyr.
Nicke hade gjort två revyer ensam på scenen och ville inte vara solokvist längre, så han bjöd upp kollegorna Johannes Brost, Anna Ploby och sonen Simon till dans. Resultatet blev monologer, sketcher och musikaliska krumbukter som avlöste varandra i en lekfull föreställning med allt från djupaste allvar till galna tokerier, varvade med musikaliska hyllningar till några av våra största revyikoner som Karl Gerhard, Tage Danielsson, Barbro Hörberg och Povel Ramel.