Nicke Wagemyrs jubeleumsrevy

Nicke Wagemyrs jubeleumsrevy

1993-94 Tibble Teater Täby
Texter: Ami Heidvall, Jan Simonsson, Nicke Wagemyr m.fl.
Regi: Marianne Tedenstad
Koreografi: Susanne Berglund-Krantz
Musikalisk ledare: Kenneth Staag
Revy nummer tio. Louise Raeder som hade varit med i revyn två år tidigare kom tillbaks och vi engagerade ytterligare en ny tjej, den av alla barn älskade Alice Bah från Disneyklubben på TV, som visade sig kunna spela revy med den äran. Johan Hedenberg var också med och gjorde även han succé tillsammans med den övriga ensemblen. Erik Blix var hemlig gästartist på nyårsafton. Efter tio revyer på Tibble Teater längtade vi till något annat. Tibble Teatern var ju byggd som en A-scen enligt Riksteaterns normer, men användes också som aula av Tibble Gymnasium. Detta tillsammans med de allmänna besparingarna innebar att vi inför varje revy fick tampas med trasiga stolar, teknik som inte fungerade samt stökiga och ostädade lokaler i vilka man drog ner värmen under julloven. Revyn som dessutom hade blivit så stor i sitt omfång vad det gällde dekor, kostymer, teknik och allt vad där tillhör fick oss att längta till en intimare miljö.