Fenomenalen.nu

Fenomenalen.nu

2001-02 Nalen Stockholm
Texter: Per Eggers, Christer Johansson, Jan Simonsson, Anna Ploby, Nicke Wagemyr m.fl.
Regi: Marianne Tedenstad
Koreografi: Anders Butta Börjesson
Musikalisk ledare: Hans-Olov Berg-Beijer
Efter att precis ha avslutat en julshow på Nalen var det dags för revypremiär. Per Eggers blev vår nykomling. Det pratades mycket bland Nalens medarbetare om att vi hade återskapat en härlig revytradition i Stockholm. Och vi hade dessutom arbetat upp ett publikunderlag som gav fina siffror i sluträkningen. Så synd för oss och för vår publik att Nalens ledning byttes ut och beslut fattades att man inte alls skulle ha revy på sin repertoar utan skulle satsa enbart på musik och konferenser. Vi hade gjort vår sista revy på Nalen, men Nicke återvände flera gånger som sångare i olika sammanhang och bl.a. gjorde han en liveinspelning av sitt Gunnar Wiklund-program på Nalens scen ”Stacken”. Han var dessutom gästartist då och då hos Janne Åström som brukade ha konserter där på söndagar.