Tribute to Frank Sinatra

Nicke Wagemyr sjunger Frank Sinatra

Varudeklaration:
Nicke Wagemyr har valt sina favoritlåtar från Frank Sinatras enorma repertoar. Programmet kan bokas med Storband, mindre sättning eller med ett live-inspelat storband. Vad ni än väljer blir soundet som på Frankie Boy´s tid när Nicke sjunger låtar som Lady is a tramp, New York New York, My Way, Fly Me to the Moon, Chicago, LA is My Lady och många andra evergreens. Det svänger så man har svårt att sitta still, men varför sitta still om man vill dansa?

Medverkande:
Nicke Wagemyr, storband/litet storband/kvartett/musikbakgrunder.

Föreställningens längd:
Kan varieras från en låt till drygt en timmes underhållning.

Lämpliga spelplatser:
Krogar, musikscener, festlokaler, hemmafester, utomhusscener, äldreboenden, sjukhus, kryssningsfartyg.

Demo:
För ett smakprov, klicka här!